Klantenservice

  • Verzending
  • Garantie en retour
  • FAQ
  • Contact

Verzending

De raamdecoraties die besteld zijn bij uwgordijn.nl worden gratis geleverd tot aan huis. Een dag voor de bezorging krijgt u een bericht van het transport bedrijf dat de raamdecoraties de volgende dag bezorgd gaan worden. Komt het u niet uit, dan is dat geen probleem en kunt u het bezorgmoment wijzigen.
Garantie: Alle raamdecoraties van uwgordijn.nl worden geleverd met garantie. De duur van de garantie is verschillend per product, onder elke product is de garantie termijn aangegeven.

Garantie en retour

Alle raamdecoraties van uwgordijn.nl worden geleverd met garantie. De duur van de garantie is verschillend per product, onder elke product is de garantie termijn aangegeven.

Kan ik meerdere kleurstalen tegelijk aanvragen?

Jazeker! Er kunnen meerdere kleurstalen aangevraagd worden en binnen 2 werkdagen worden ze gratis opgestuurd.

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

Alle bestellingen worden bij uwgordijn.nl gratis geleverd.

Komen jullie ook opmeten en monteren?

Nee, helaas bieden wij momenteel geen meet en montage service. Wel kunt u gebruik maken van onze handleiding om het zelf te doen.

Wat zijn jullie levertijden?

Afhankelijk van het type product ontvangt u de producten binnen 2 tot 6 weken.

Ik heb verschillende raamdecoraties besteld komen ze allemaal tegelijkertijd?

Als u een bestelling heeft geplaatst met verschillende soorten raamdecoraties wordt er gewacht tot alle bestellingen gereed zijn en daarna ontvangt u alle raamdecoraties tegelijkertijd.

Mijn bestelling is beschadigd of niet compleet wat nu?

Mocht een product beschadigd zijn of een bestelling niet compleet zijn neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice!

Is de kleur van het bestelde product hetzelfde als op de website?

Op de website zijn gebruik gemaakt van digitale foto’s. Het kan voorkomen dat de kleuren niet 100% overeenkomen. Hierdoor is het handig om gebruik te maken van de gratis kleurstalen service die wij gratis aanbieden!

Biedt uwgordijn.nl ook meerdere kleuren aan dan op de website?

Het team van uwgordijn.nl heeft een selectie gemaakt van de meest verkochte producten. Mochten de door u gewenste kleuren of producten niet erbij zitten neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hebben jullie ook een showroom waar ik jullie producten kan bekijken?

Helaas hebben wij geen bezoekersadres en showroom voor onze klanten. Mocht u de producten in het echt willen zien, dan kunt u gebruik maken van onze gratis kleurstalen service.

Heb je vragen?

Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u een email sturen naar info@uwgordijn.nl

Direct van fabriek naar consument

Wij leveren garantie tot 5 jaar

Alle producten gratis thuis bezorgd

Tot wel 50% goedkoper dan in de winkel