Over ons

Het verhaal achter uwgordijn.nl

Al twee generaties lang werken wij in dit vak. Gedurende die tijd is ons bedrijf erg gegroeid en hebben wij veel ervaring op kunnen doen en ons verder kunnen ontwikkelen in onze werkzaamheden.

Wij blijven groeien en daarom hebben wij besloten om een stap te zetten richting de e-commerce om onze kennis en expertise te delen. Met een ruim assortiment kunnen wij u voorzien van raamdecoraties die speciaal voor u 100% op maat gemaakt worden. Elk verzoek wordt met evenveel zorg en vakkundigheid benaderd.

We zijn een familiebedrijf en we behandelen u ook als familie.

Wij als uwgordijn.nl zijn gedreven en gestimuleerd om uw woning of ruimte compleet te maken door het aanbieden van onze diverse raamdecoraties. Doordat wij enkel online onze producten aanbieden en geen onnodige kosten maken voor dure panden, kunnen wij een eerlijke prijs bieden. Verder werken wij met de beste producenten zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen, want kwaliteit staat bij ons voorop!

Wij zijn tevreden als u tevreden bent!

Uwgordijn.nl logo

Creëren van een compleet interieur design op maat van uw ruimte.

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel voor het creëren van een compleet binnenhuis design, daarom schenken wij de nodige kennis en materiaal bij het vormen van de gewenste sfeer in uw huis of ruimte.

Het is niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken uit een breed assortiment en dat begrijpen wij natuurlijk. Met de ervaring die wij hebben is er zorgvuldig nagedacht over de keuze voor onze assortiment. Onze team heeft uiterst zijn best gedaan om de meeste gewenste raamdecoraties te selecteren en online aan te bieden.

Voor Professionals:

Ontdek de Mogelijkheden van Samenwerking. Wil je onze dealer worden?

Inmiddels zijn we trots om u mede te delen dat we ook als toegewijde groothandel specialiseren in hoogwaardige plisségordijnen met uitmuntende kwaliteit en design.

Voor raamdecoratiewinkels die interesse hebben in samenwerkingsmogelijkheden, gedetailleerde prijsinformatie, productkenmerken zoals afmetingen en kwaliteit, staan wij open voor contact.

Bij Uwgordijn.nl begrijpen we het belang van een succesvolle samenwerking en streven ernaar om uw behoeften te overtreffen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan de perfecte raamdecoratieoplossingen!

Gratis meetservice?

Wilt u graag een  gratis afspraak maken met een van onze adviseurs voor het opmeten van uw raamdecoratie? Geen probleem! Ga verder naar contact en vul uw gegevens in. Onze medewerkers zullen binnen 24 uur contact met u opnemen!

 

Contact

Mocht u toch opzoek zijn naar raamdecoraties die niet aangeboden worden op onze website of niet de juiste kleur of design vinden, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via de klantenservice.

Direct van fabriek naar consument

Wij leveren garantie tot 5 jaar

Alle producten gratis thuis bezorgd

Tot wel 50% goedkoper dan in de winkel